Erica Smit

De Schildkliercoach 100% grip op je schildklierOver mij

Persoonlijk

Erica Smit

Erica Smit

OERsterkcoach

Over "Erica is een erg betrokken coach. Ze neemt echt de tijd zich in je te verdiepen en bekijkt je als mens in het geheel. Ze luistert niet alleen goed naar je klachten maar doorziet ook de manier waarop je in het leven staat. Vervolgens probeert ze je met gerichte tips en adviezen tot een meer OERsterke leefwijze te motiveren. Niet alles tegelijk, maar stap voor stap. Deze OERsterke adviezen kan ze mede vanuit haar eigen ervaring als schildklierpatiënt geven. Dat heb ik zelf als een groot voordeel ervaren: Je merkt dat ze heel goed weet waarover ze het heeft" Hedy

Bijna 30 jaar geleden kreeg ik de diagnose Hashimoto, auto-immuunziekte van de schildklier. 

Jarenlang heb ik dat geaccepteerd met het idee dat er niets aan te doen viel en alle ongemakken voor lief moest nemen. 

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met een Amerikaanse Izabella Wentz. Het was voor mij het moment van de omslag. Ik hoef het niet allemaal te accepteren, ik kan er zelf wat aan doen!

Vanuit mijn medische laboratorium achtergrond had ik al heel veel kennis op het gebied van de schildklier, maar toen ben ik echt op zoek gegaan naar verbetering va mijn persoonlijke gezondheid.

Na de opleidingen orthomoleculaire voeding en suppletie adviseur en hormoonspecialist kwamen bij  de opleiding tot OERsterk MASTERcoach alle paden bij elkaar.

Nu ben ik op het moment aangekomen om ook jou te helpen!

 Wat kun je zelf doen na een medische diagnose? 

Is het zoals het is en je moet er maar mee leven? 

NEE dus! 

Je kunt heel veel zelf doen! Ga met mij de uitdaging aan en neem contact op!

De Schildkliercoach

Korte Landstraat 3

1814BH Alkmaar